Peeshow

Bouwtoiletten kopen voor theater voorstellingen?

Een bouw toilet wordt meestal voor één bepaald doeleind gebruikt namelijk als sanitaire voorziening. Toch zijn er verschillende creatieve ideeën om een bouw toilet te gebruiken in combinatie met theatervoorstellingen en/of om de coronamaatregelen te waarborgen. Eén van onze klanten probeert een Peeshow te organiseren doormiddel van onze bouwtoiletten.

Een stichting in Amsterdam wil bouwtoiletten gebruiken om de anderhalve meter maatregel te hanteren en toch voorstellingen te kunnen geven. Bezoekers kunnen aan de ene kant het bouwtoilet betreden doormiddel van de deur. Aan de andere zijde van het bouwtoilet kunnen de gebruikers doormiddel van een raam kijken naar een voorstelling. Zo komen de gebruikers van de bouwtoiletten niet met elkaar in aanmerking, maar kunnen zij toch allen genieten van verschillende voorstellingen. 

De bouwtoiletten worden van binnen omgetoverd tot sfeervolle bioscopen. Nadat de voorstelling heeft plaatsgevonden is het idee om de bouwtoiletten te reinigen en klaar te maken voor de volgende gebruikers. Op deze manier kunnen bouwtoiletten bijdragen aan het hanteren van de anderhalve meter maatregelen. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor het benutten van een bouwtoilet, maar wij vonden dit creatieve idee erg speciaal. Wij zullen iedereen op de hoogte houden van de vorderingen omtrent dit creatieve idee. 

Een bouwtoilet kan natuurlijk nog op veel meer verschillende manieren gebruikt worden bijvoorbeeld als douche. Wanneer de tank en de bril worden verwijderd en er een douchebak wordt geplaatst in het bouwtoilet, kan er gedoucht worden. Voordat u een bouwtoilet gaat kopen mag u ons altijd contacteren voor de mogelijkheden. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie omtrent het kopen van een bouwtoilet.

Join the conversation

Download de brochure