logo 2 dixie verkopen

Over ons

MobielToiletKopen.nl is opgericht in 2020 en zet zich in om het beste mobiele toilet aan de B2B markt te kunnen aanbieden. MobielToiletKopen.nl heeft zich anderhalf jaar lang ingezet om onderzoek te doen in de sanitaire voorzieningen markt en zich vooral gericht op de verhurende partijen van mobiele toiletcabines. Aan de hand van het onderzoek over de wensen en behoeften van de markt is er een mobiel toilet ontstaan die direct aansluit bij de wensen en behoeften uit deze markt. Aangezien MobielToiletKopen.nl een partner heeft die in het bezit is van een mal om eigen mobiele toiletten te produceren, kan MobielToiletKopen.nl een lage voorkoopprijs hanteren en de goeie kwaliteit leveren die nodig zijn voor een mobiel toilet.

MobielToiletKopen.nl verkoopt in de volgende gebieden: Nederland, België en Luxemburg ook wel de Benelux genoemd. Mocht u buiten deze gebieden mobiele toiletten willen inkopen dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Service, kwaliteit en flexibiliteit is de slogan van MobielToiletKopen.nl. Het houden van korte lijntjes met onze klanten staat op nummer één. Met ons model de Toypek proberen wij de verhurende partijen van mobiele toiletten een mobiel toilet te leveren van een hoge kwaliteit. Voor meer informatie over ons mobiel toilet kunt u het beste naar de homepagina van MobielToiletKopen.nl gaan.

Mocht u interesse hebben in een bezichtiging of demonstratie van ons nieuwe mobiele toilet, dan kunnen wij altijd een afspraak maken op locatie. Wij demonsteren het mobiele toilet geheel gratis.

Search mobieltoiletkopen.nl

× Hoe kan ik je helpen?