logo 2 dixie verkopen

Hoe werkt het flush systeem van de mobiele toiletcabine?

Er zijn verschillende toiletcabines te koop, wanneer u een mobiele toiletcabine gaat kopen zult u wellicht interesse hebben in ons flush systeem. Onze mobiele toiletcabines kunnen worden voorzien van een flush systeem voor een meerprijs. Hierbij kan de gebruiker niet door het gat kijken van de wc bril en de gevulde tank niet zijn. De gebruiker kan door middel van een handel aan de voor haar linkerkant de mobiele toiletcabines spoelen.

Het voordeel aan een flush systeem is dat het wat frisser en luxer oogt voor de gebruikers van de mobiele toiletten. Het flush systeem gebruikt zo min mogelijk water bij het spoelen, waardoor alles nog wel perfect wegspoelt, maar geen onnodig water wordt gebruikt. Het flush systeem werkt als een recirculatie spoelsysteem, waarbij de gebruiker niet onderin de tank van het mobiele toilet kan kijken.

Wanneer u een mobiele toiletcabine gaat kopen kunt u het beste eerst nagaan wat de wensen zijn voor de gebruiker van het mobiele toilet. Voor het ondervinden van de beste opties kunt u het best het artikel lezen: Waar moet ik op letten bij het kopen van een mobiel toilet?

Voor meer informatie over technische vragen van het flush systeem kunt u altijd contact met ons opnemen.

MobielToiletKopen.nl biedt de volgende toiletcabines te koop aan:

Search mobieltoiletkopen.nl

× Hoe kan ik je helpen?