logo 2 dixie verkopen

Hoe zet u het mobiele toilet van MobielToiletKopen.nl in elkaar?

U kunt er altijd voor kiezen om de mobiele toiletcabine in elkaar te laten zetten door MobielToiletKopen.nl. Voor het monteren van de mobiele toiletcabine worden wel montagekosten in rekening gebracht.  Bij elke levering kan een montage instructie boekje worden aangeleverd.

Voor een beter beeld over het in elkaar zetten van de mobiele toiletcabine kunt u het onderstaande montage filmpje bekijken of de onderstaande korte uitleg lezen:

Het mobiele toilet van MobielToiletKopen.nl is gemakkelijk in elkaar te zetten. U begint bij de deur van de mobiele toiletcabine. Deze zet u met behulp van een stappenplan die MobielToiletKopen.nl bijlevert in elkaar. De veer van de mobiele toiletcabine plaatst u in de deur. Na het plaatsen van de veer in de deur het chemisch toilet begint u met het in elkaar zetten van de onderzijde van het toilet. Deze zet u klaar en u bevestigd de tank van de mobiele toiletcabine aan de onderzijde van het mobiele toilet.

Wanneer de tank en de wc bril van het chemisch toilet zijn bevestigd en de moeren die staan aangegeven op het stappenplan zijn geplaatst kan er begonnen worden met het plaatsen van de 3 evenredige zijden. De zijden van het chemisch toilet ook wel mobiel toilet genoemd kunt beter eerst met duct tape of ander materiaal dat u weer kan losmaken bij elkaar houden.

Wanneer de 3 zijden zijn bevestigd kan de deur worden bevestigd in de mobiele toiletcabine. Wanneer de deur van de mobiele toiletcabine is geplaatst kan het dakje worden geplaatst samen met de luchtbuis. Wanneer dit is gelukt kunt u beginnen met het bevestigen van de popnagels in het mobiele toilet. Probeer eerst in elke zijde van de mobiele toiletten een aantal popnagels te bevestigen, zodat alle gaten juist uitkomen met de gaten van het dak.

Wanneer alle popnagels in de mobiele toiletcabine zijn bevestigd kunnen de losse onderdelen zoals het haakje voor de jas en de wc rol houder worden bevestigd.

Search mobieltoiletkopen.nl

× Hoe kan ik je helpen?